You are currently viewing Târgul de Turism din Guilin – China 2018

Târgul de Turism din Guilin – China 2018

Un VIS împlinit :Standul Consiliului Județean Dâmbovița este gata pentru deschiderea celui mai mare Târg de Turism din Guilin.
Promovăm #România

Promovăm cel mai frumos loc din lume, Peștera-Padina, la Târgul de Turism din Guilin.
China este un important investitor global și Stațiunea noastră turistică are nevoie de capital financiar pentru dezvoltare!
Oana Voicu – Președinte Asociația Turistică Peștera-Padina

A DREAM come true: The Dambovita County Council is ready for the opening of #Guilin‘s largest Expo Tourism Exhibition.
Discover Peștera-Padina #Romania. The perfect destination to refresh your body & relay your mind.
100% NATURE

Acum un an de zile, delegația CJD condusă de dl Alexandru Oprea în calitate de Președinte și de dl
Alin Manole – Vice Președinte a venit din China cu cea mai importantă veste și anume faptul că autoritățile din Guilin ne-au invitat ca în anul 2018 să ne promovăm la cel mai mare târg de turism din Guilin cu un stand pus la dispoziție gratuit.
Astăzi este un vis împlinit, un vis care trebuie tranformat în realitate în fiecare an de acum în colo. Ar fi o mare eroare dacă nu am continua prezența noastră știind cât de mare este competiția mondială în turism.
Avem în Dâmbovița Vârful Omu, Babele și Sfinxul, Lacul Bolboci și Turnul Chindiei, avem buni profesioniști în promovarea turismului așa că suntem încrezători în viitor!

Ce se întâmplă astăzi nu ar fi fost posibil fără implicarea în promovarea județului a întregii administrații, a tuturor consilierilor județeni, a foștilor președinți CJD, Adrian Țuțuianu și Alexandru Oprea, a actualului Președinte CJD Daniel Comănescu.
Și, păstrând proporția dintre China și România, aș menționa și implicarea Asociației noastre alături de Administrația CJD

Distrubuie acest articol
  • Post category:noutati